Pages

Minggu, 13 November 2011

This song really saved me ♥


Lyric Nakimushi - Miku Sawai [Kimi to Boku ED ~ TV Size]
Boku wa nakimushi de kuyashiku te
dakedo anata ni ima tsutaetainda
tada massuguni boku wo mitsumeru tsuyokute
yasashii sono hitomi ni kotaeru tame ni

Itsushi ga mibushi naateta
ichiban taisetsu na mono wo
soto anata ga oshietekureta
tashika ni sou omoeru kara

Boku wa yowamushi de iyadatta
dakedo motto motto tsuyoku naru kara
anata no koto mo mamoreru youna
boku ni naru kara
dakara sukoshi matte te 


Kalo lagu itu makhluk hidup, saya kepingin berterimakasih sama lagu ini. Emang ya, saya baru kenal lagu ini sebulan yang lalu. Tapi selama sebulan ini, lagu ini bener-bener 'something'.
Yah, sebenernya saya nggak tau artinya secara harfiah karna Japanese saya jongkok abis. Tapi walo gitu, lagu ini punya arti buat saya.


Lha kok bisa?
Bisa. Sebut aja kalo saya pernah ditolong sama lagu ini. 


Disaat ketika saya down abis dan bingung kudu ngapain (ini beneran kejadian lho), disaat saya ngerasa mangkel abis sama diri sendiri, Windows Media Player saya yang kebetulan muter playlist berhenti dilagu ini.


Tau, hati saya itu langsung hangat. Saya nggak tau gimana secara teknis lagu ini mempengaruhi saya, tapi beneran, saya ketolong sama lagu ini. Bayangin ae, saya senyum sangar sambil ngadep leptop disaat saya seharusnya nangis. Wew... itu SESUATU banget.


Apa mungkin karna nada-nadanya yang magis?
Apa karna alunan musiknya yang nentremin hati?
Atau karna emang anime nya yang penuh kehangatan?




Saya ndak tau, masih misteri deng XD tapi satu yang saya tau, lagu ini menyelamatkan saya.

P.S : To Anyone who can speak Japanese, let me know if You have translated this song into english, would you? I probably post your translation on ma blog but Im sure to put a credit onto it :) I extremely need it anyways.

5 komentar:

  1. Coba arti'in neh dari lirik full songnya
    pake google..dari jepang to english...ntar bru english ke indo..
    lagunya emang keren PVnya juga mengharukan...

    nakimushi (cengeng)

    僕は弱虫で 嫌なんだ
    あなたの笑顔が滲んでく
    小さくなつて 震える背中を
    僕はただ見てることしか
    出来なかった

    窓叩く風の 音強くて眠れない夜
    本当にうるさいのは きつと心のぎわめき

    あなたのことを想うょ 笑ってるつもりなのに
    鼻の奥の方 ッンとなつて少し痛い
    泣きたくなんかないのに

    僕は泣き虫で 悔しくて
    あなたの笑顔胸に刺さる
    こんなときでも 笑っていられる
    あなたはやっばり強くて優しい人

    降り続く雨の中 はかなく散ってゆく花
    またひとっ過ぎる季節 温かいものが頬を伝う

    空を見上げたらなんだか あなたに会いたくなつた
    息を切らして走ってく 今も僕は
    強くなんかないけど

    僕は泣き虫で 悔しくて
    だけど あなたに今伝えたいんだ
    ただ真っすぐに 僕を見っめる
    強くて優しいその瞳に
    応えるために

    いつしか見失ってた 一番大切なものも
    そつとあなたが 教えてくれた
    確かにそう思えるから

    僕は弱虫で 嫌だった
    だけど もつともつと
    強くなるから あなたのことを
    守れるような僕になるから
    だから、少し待ってて

    BalasHapus
  2. Really thanks :)) I will~!

    BalasHapus
  3. Nih arti lagunya ^^

    I’m a coward and unlikeable
    Your smile spreads through my mind
    Your tiny, shaking back
    But staring at you
    Was all I could do
    Nights when the sound of the wind knocking on the windows
    Is so loud that I can’t sleep
    But the thing that’s really loud must be the murmurs in my heart

    I’m thinking of you, and I wanted to smile
    But something pricks at the back of my nose and it hurts a little
    I wasn’t even planning to cry

    I’m a crybaby and I hate to admit it
    Your smile pricks my heart
    Even at times like this you let out a smile
    You’re a really strong and kind person after all

    Amidst the endless rain, flowers fall fleetingly
    Another season passes
    And something warm rolls down my cheeks

    As I look up to the sky, somehow I feel like seeing you right now
    I start running breathlessly
    Even though I’m still not strong at all

    I’m a crybaby and I hate to admit it
    But I want to tell you right now
    In order to respond to
    These determined and kind eyes
    That are staring straight at me

    Before I know it, I had lost sight of the most important thing
    But you reminded me about it gently
    Because I really feel in this way

    I’m a coward and unlikeable
    But I will become
    Stronger and stronger
    I will become strong enough to protect you
    So please, just wait a little while

    Nangis beneran saya dengernya TT^TT

    BalasHapus
  4. thanks dear :* syalalala

    BalasHapus

Aku dengan cuap-cuapku...
Kalian,, dengan cuap-cuap kalian :D

SS501 as my boyfriend.... "SAENGI" !!!!

Farah "Ae Ri"'s Result: Heo Young Saeng
on quiz: SS501 As Boyfriends
Your ideal boyfriend is Shy Prince Heo Young Saeng! He's the shy, quiet type, but smoldering underneath is a romantic guy who will sweep you off your feet.
Quiz SchoolTake this quiz & get your result